A baj előtti segítség Mindenkinek!

Nézzünk szembe a tényekkel! Az eddigi baleset megelőzés dicséretes, és továbbra is fontos ez a küldetés, viszont nem volt teljes egész. Az emberek zsigereiben továbbra is első helyén áll az eleséstől való félelem. Erre a civil életben sehol nem kínáltak megoldást a világon, kivéve Dobrotka Béla küzdősport mester iskolája, amit módszerére épített fel. A név egyszerűsége, hogy Esések Iskolája adott, annak küldetése, szlogenje: a baj előtti segítség mindenkinek, szintén értelmet nyert a prevencióban. Évente 106.000 baleseti ellátás van kórházainkban. Az összes baleseti halálokot nézve 48%-a elesésből származik. 78-80.000 fő az idősek körében szenvedik el ezt a fizikai és lelki traumát. 2012-től az Esések Iskolája megváltoztatta a baleset megelőzés képletét, és elindította testi épség megóvó programját.

Esések Iskolája Központ. Bp. Óbuda, Szellő utca 9-11


Szellő EGYMI - Esések Iskolája nagyobb térképen való megjelenítése

fecebook

   

Esések Iskolája indít síbaleset megelőző tanfolyamot, évszaktól függetlenül!

2014.03.02. 14:24 Esések Iskolája Egyesület

eie.logo-2013.pngSíbaleset megelőzés professzionális szinten tanítja síoktatóknak az Esések Iskolája, SportEsésTan anyaga. Mivel a síelés közkedvelt, és sajnos rendkívül veszélyes sport, így a lehető legjobb felkészültséget kínáljuk mint oktatóknak, és amatőr síelőknek egyaránt.

Számunkra az lenne a fontos, ha a síoktatók jelentkeznének erre a tanfolyamra, ami egy biztos tudáshoz juttatná őket, amit beépíthetnének professzionális szinten az oktatásukba. Akkreditált képzéseink nyitottak, de mellette lehetőségünk van, tanfolyamokat is indítani, mivel jogtulajdonosa az Esések Iskolája Egyesület a Dobrotka módszer tanításának.

Dobrotka Béla küzdősport mesterként dolgozta át a küzdősportok eséstanait, és gyűjtötte össze, hogy a legjobbakat minden korosztály számára elsajátítható legyen. Síelésben több módon veszíthetik el egyensúlyukat a síelők, és ez által szenvedhetnek el könnyebbtől a súlyosig előre látható baleseteket.


Szellő EGYMI - Esések Iskolája nagyobb térképen való megjelenítése

Jelentkezzenek email címünkön: info@esesekiskolaja.hu vagy hívjanak telefonon: 00363068743478

Dobrotka Béla Esések Iskolája alapító és szakmai vezető

Szólj hozzá!

Címkék: síelés síbaleset síbalesetek Esések Iskolája síbaleset megelőzés

A bejegyzés trackback címe:

https://balesetmegelozes.blog.hu/api/trackback/id/tr45839624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása