A baj előtti segítség Mindenkinek!

Nézzünk szembe a tényekkel! Az eddigi baleset megelőzés dicséretes, és továbbra is fontos ez a küldetés, viszont nem volt teljes egész. Az emberek zsigereiben továbbra is első helyén áll az eleséstől való félelem. Erre a civil életben sehol nem kínáltak megoldást a világon, kivéve Dobrotka Béla küzdősport mester iskolája, amit módszerére épített fel. A név egyszerűsége, hogy Esések Iskolája adott, annak küldetése, szlogenje: a baj előtti segítség mindenkinek, szintén értelmet nyert a prevencióban. Évente 106.000 baleseti ellátás van kórházainkban. Az összes baleseti halálokot nézve 48%-a elesésből származik. 78-80.000 fő az idősek körében szenvedik el ezt a fizikai és lelki traumát. 2012-től az Esések Iskolája megváltoztatta a baleset megelőzés képletét, és elindította testi épség megóvó programját.

Esések Iskolája Központ. Bp. Óbuda, Szellő utca 9-11


Szellő EGYMI - Esések Iskolája nagyobb térképen való megjelenítése

fecebook

   

Szenior Akadémia tagjai részére elindul a biztonságos eséskurzus!

2014.04.02. 09:53 Esések Iskolája Egyesület

Indul a 10 alkalmas biztonságos esés kurzusunk!


Időpontok:

szerda: reggel 7.30-8.30, délután 16.00-17.00, 17.00-18.00, 18.00-19.00
péntek: reggel 7.30-8.30

Helyszín: Bp. III. Szellő u. 9-11 - Óbuda / Szellő EGYMI  kis és nagy tornatermében.

 

Tájékoztatás, hogy a csoportok az indulás előtt a kért kérdőívet kitöltve hozzá el, hogy mindenkit a megfelelő csoportba tudjuk osztani.

Divizíonálással szeretnénk az azonos egészségi állapotúakat, azonos képességű csoportba osztani. Ez mindenkinek csak előnyére válik.

Sok szeretettel várom Önöket: Dobrotka Béla Esések Iskolája alapító és szakmai igazgató

Baleset megelőzés, testi épség megóvás, egészség megőrzés időseknek.

Kérünk minden kedves jelentkezőt, hogy mielőbb írja meg nekünk, melyik időpont felel meg számára, hogy be tudjuk osztani a csoportokat!

 

Szólj hozzá!

Címkék: egészségmegőrzés prevenció SeniorEsésTan testi épség megóvás Dobrotka Béla Szenior Akadémia Kowacsics Rita Baleset megelőzés Dr.Nagy Ildikó Időseknek eséstudás oktatása Biztonságos esés

A bejegyzés trackback címe:

https://balesetmegelozes.blog.hu/api/trackback/id/tr45890238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása