A baj előtti segítség Mindenkinek!

Nézzünk szembe a tényekkel! Az eddigi baleset megelőzés dicséretes, és továbbra is fontos ez a küldetés, viszont nem volt teljes egész. Az emberek zsigereiben továbbra is első helyén áll az eleséstől való félelem. Erre a civil életben sehol nem kínáltak megoldást a világon, kivéve Dobrotka Béla küzdősport mester iskolája, amit módszerére épített fel. A név egyszerűsége, hogy Esések Iskolája adott, annak küldetése, szlogenje: a baj előtti segítség mindenkinek, szintén értelmet nyert a prevencióban. Évente 106.000 baleseti ellátás van kórházainkban. Az összes baleseti halálokot nézve 48%-a elesésből származik. 78-80.000 fő az idősek körében szenvedik el ezt a fizikai és lelki traumát. 2012-től az Esések Iskolája megváltoztatta a baleset megelőzés képletét, és elindította testi épség megóvó programját.

Esések Iskolája Központ. Bp. Óbuda, Szellő utca 9-11


Szellő EGYMI - Esések Iskolája nagyobb térképen való megjelenítése

fecebook

   

Meggyfa Idősek klubja tagjai Óbudai Önkormányzat segítségével esni tanultak.

2014.03.04. 12:35 Esések Iskolája Egyesület

Dobrotka Béla az Esések Iskolája alapítója és szakmai vezetője több egyeztető tárgyalás után, az Óbudai önkormányzattal megállapodást kötött egészségmegőrzés, testi épség megóvás, baleset megelőző programra.

Meggyfa utcai vezetők vállalták a toborzást egy előadást követően.  A sok érdeklődő közül, 8 bátor hallgató jelentkezett, és ebből 7 elvégezte a tanfolyamot.

Mivel sok beszédnek sok az alja, tartja a bölcs közmondás, így egy videó filmet nézzenek meg, ami önmagáért beszél.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk további tanfolyamainkon.

Jelentkezni lehet: info@esesekiskolaja.hu

Vagy hívhatnak telefonon: 06 30 6874347

Köszönettel: Dobrotka Béla

Szólj hozzá!

Címkék: egészségmegőrzés prevenció Óbuda Esések Iskolája testi épség megóvás Dobrotka Béla Meggyfa Idősek Klubja Senioreséstan Baleset megelőzés

A bejegyzés trackback címe:

https://balesetmegelozes.blog.hu/api/trackback/id/tr915842898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása