A baj előtti segítség Mindenkinek!

Nézzünk szembe a tényekkel! Az eddigi baleset megelőzés dicséretes, és továbbra is fontos ez a küldetés, viszont nem volt teljes egész. Az emberek zsigereiben továbbra is első helyén áll az eleséstől való félelem. Erre a civil életben sehol nem kínáltak megoldást a világon, kivéve Dobrotka Béla küzdősport mester iskolája, amit módszerére épített fel. A név egyszerűsége, hogy Esések Iskolája adott, annak küldetése, szlogenje: a baj előtti segítség mindenkinek, szintén értelmet nyert a prevencióban. Évente 106.000 baleseti ellátás van kórházainkban. Az összes baleseti halálokot nézve 48%-a elesésből származik. 78-80.000 fő az idősek körében szenvedik el ezt a fizikai és lelki traumát. 2012-től az Esések Iskolája megváltoztatta a baleset megelőzés képletét, és elindította testi épség megóvó programját.

Esések Iskolája Központ. Bp. Óbuda, Szellő utca 9-11


Szellő EGYMI - Esések Iskolája nagyobb térképen való megjelenítése

fecebook

   

Időseknek Esés Tudás oktatás - SeniorEsésTanfolyamot indítunk Kőbányán!

2014.03.02. 12:42 Esések Iskolája Egyesület

Az Esések Iskolája Egyesület 2014.03.03.-án Kőbányán indít tanfolyamot idősek részére, ahol elsajátíthatják a biztonságos esés tudást. Március 3 és április 4 közötti  időszakban kaptunk lehetőséget az Újhegyi Közösségi Házban. Hétfő és pénteki napokon van a foglalkozás 10 órától 11 óráig.

Dobrotka Béla a program kidolgozója tartja személyesen a foglalkozást a 1108 Budapest Újhegyi sétány 16. Újhegyi Közösségi Házban.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: egészségmegőrzés prevenció kőbánya elesés baleset megelőzés Sérülés Baleset Esések Iskolája KESZE Esés Megbotlás testi épség megóvás Dobrotka módszer időseknek eséstan KESZE - Kőbányai Ezüstkorúak Szabadidősport Egyesülete kőbányai idősek klubja

A bejegyzés trackback címe:

https://balesetmegelozes.blog.hu/api/trackback/id/tr155839484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása